Szaunaház bemutatkozás

 

Még nem elérhető!!!

Szaunaházunk az 1-es számú vendégháztól kb.20 méterre került kialakításra, gyönyörű kilátással a tóra. A 6 személyes finn szauna mellett egy jacuzzi és egy 16 m2 –es sószoba biztosítja a kellemes időtöltést. A ház mellett kialakításra került egy jakuzzi. A jakuzzi használatára vonatkozó házirendet itt olvashatja, melyet kérünk betartani!) Az itt kialakított konyha mindennel felszerelt, amire szükség lehet a szaunaház mellett található kemencében, való ételek elkészítéséhez.

A szaunaházhoz kapcsolódik egy közel 60 nm –es szaletli, mely egész évben jól használható, nyáron teljesen nyitott, télen hőzáró ponyvafalakkal és gázégőfejekkel biztosítjuk a felhőtlen szórakozást! Kihasználhatóságának csak a fantázia szab határt! A búbos kemencében lehet malacot/csirkét/kenyeret/ kalácsot stb. sütni , a tűzrakó helyen bográcsozni, de akár még a disznó vágás sem kizárt!

Ezen új szolgáltatásainkat együttvéve a Pozsár tó teljes körű kikapcsolódást, relaxációt, testi-, lelki feltöltődést nyújt szállóvendégeinek és az odalátogatóknak egyaránt!

 

Nyárikonyha   Nyárikonyha   Nyárikonyha  
             

Partnerünk, a Mizsei horgászház

A ház Lajosmizse külterületén, a Füzes Tó partján található, Budapesttől 65, Kecskeméttől 15 km-re található, egész évben bérelhető, amennyiben az időjárás megengedi! További info: http://www.mizseihorgaszhaz.hu/

Kapcsolat

Foglalás/felvilágosítás:
Telekné Kollár Erika

Telefon: 06 20 9470 931
Email: pozsarto@gmail.com
Website: www.horgaszvendeghaz.hu

SZÉP-kártya elfogadóhely

K&H és OTP SZÉP kártyát elfogadunk!